Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

İLKÖĞRETİMDE BEDEN EĞİTİMİ DERSİ ETKİNLİKLERİ / 4-8. Sınıflar Yeni Öğretim Programı

$3.68
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get $0.07 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786053951070
Love5
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Öğrenci bir bireydir ve onun bireyselliği günden güne, görevden göreve, zamandan zamana değişir. Beden eğitimi öğretmenleri olarak biz, öğrencinin değişen süreçlerde gösterdiği farklılığa saygı göstermeliyiz ve bu bütünsel oluşumun hareket eğitimi sorumluluğunu kabul etmeliyiz. Öğrencinin giderek kendi başına olmasına izin vererek onun tam potansiyelini başarmasına yardım etmek için ona enerjimizi, zamanımızı ve sevgimizi vermek zorundayız. Öğrenci kendi kendine kararlar alabilmelidir. Bundan dolayı biz öğrencinin doğru seçimler yapma yeteneğini geliştirmesinde ona yardım etmeliyiz.
Böylece öğrenci sosyal ve fiziksel çevreye uyumdaki rolünü uygun bir şekilde düzenleyebilir.
Her çocuk farklı deneyimlerle farklı ilerleyişlere özgü kavrayış ve beceriler geliştirebilir Çocuk için anlamlı olan, beden eğitimi öğretmeninin kendisi için hareket yeteneğini geliştiren deneyimler sağlamasıdır. Hareket yeteneği onun düşünce sürecinde ver alır ve çocuğun kendine ve başkalarına saygı göstermesine yol açar. Çocukta hem değer sisteminin gelişmesine hem de değer vermesine katkı sağlar.
Bu çalışma içinde yer alan beden eğitimi ye spor etkinlikleri yapılandırmacı yaklaşım göz önünde bulundurularak şekillendirilmiştir. Yapılandırmacı yaklaşımla ele alınan beden eğitimi ve spor etkinlikleri yukarıda değinilen değerlerin kazanım olarak elde edilme sürecine katkılar sunar.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786053951070

Data sheet

Publication Year
Nisan, 2008
Number of pages
314
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
19,5x27,5
ISBN
978-605-395-107-0
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in