Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Türk Eğitim Sisteminde Uygulanan Spor Politikalarının Yapısal ve Kurumsal Olarak İncelenmesi

$6.51
1
In-Stock 999 Items
999 items in stock
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 07-10-2024
You will get $0.13 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786253981228
Love2
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Toplumların en değerli varlıkları, devletlerin en önemli kaynakları ve toplumun geleceği bilgili, donanımlı, yenilikçi ve öz güveni yüksek gençlerdir. Ülkemiz 20 milyonun üzerindeki genç nüfus potansiyeli ile Avrupa'nın en genç nüfusuna sahip ülkesidir. Bu minvalde, ülkemizin geleceği olan bu kadar yüksek potansiyelli bir öğrenci kitlesinin doğru bir şekilde yönlendirilmesi ve zihinsel, fiziksel gelişimlerinin spor aracılığı ile sağlanması hususunda politika yapıcılara ve uygulayıcılara önemli görevler düşmektedir.
Bu araştırma ile en az 10 yıl eğitim-spor ekseninde deneyimi bulunan yöneticiler/akademisyenler/öğretmenler ile yüz yüze görüşerek Türk millî eğitiminde spor politikalarını yürüten çatı kuruluşlarının (GSB ve MEB) birbirleri ile olan koordinasyonları, izlenen politikalar ve sahadaki uygulamaları hakkındaki görüşlerine başvurulmuş ayrıca elit spor politikalarından sorumlu Gençlik ve Spor Bakanlığının örgüt olarak kurumsal yönetim ilkelerini uygulama yönünde ve sporu tabana yayma ve gençliği spora teşvik etme noktasında izlemiş olduğu politikalar tespit edilip değerlendirmeye çalışılmıştır.
Araştırma sonucunda güncel, etkileyici ve bir o kadar da düşündürücü sonuçlara ulaşılmıştır. Araştırma ile elde edilen sonuçların geleceğe yönelik Avrupa'nın en yüksek genç nüfus potansiyeline sahip ülkemizin, spor alanında daha nitelikli, donanımlı ve öz güveni yüksek nesiller yetiştirme hususunda karar verici mekanizmalarımıza yol gösterici bir fonksiyona sahip olacağı düşünülmektedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786253981228

Data sheet

Writer
İbrahim Akgün
Publication Year
Aralık, 2022
Number of pages
204
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-398-122-8
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in