Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Palyatif Bakım Hemşireliği

$13.49
1
In-Stock 999 Items
999 items in stock
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 21-10-2024
You will get $0.27 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786253713249
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Palyatif bakım hemşireliği, yaşamı tehdit eden hastalıklara sahip bireylerin fiziksel, psikolojik ve sosyal gereksinimlerini karşılamaya yönelik holistik bir bakım yaklaşımıdır. Bu bakım modeli, hastaların yaşam kalitesini artırmayı ve semptomlarını hafifletmeyi amaçlar. Palyatif bakım hemşireleri, hastaların ağrı yönetimi, bulantı, nefes darlığı gibi semptomlarını kontrol altına alarak rahatlamalarını sağlarlar. Bunun yanında hastaların ve ailelerinin duygusal desteğini de üstlenirler ve onları hastalık süreci hakkında bilgilendirirler. Özellikle ölümcül hastalıklarla mücadele eden bireylerin son dönemlerinde hemşireler hastaların korku, kaygı ve belirsizlik gibi duygularını yönetmelerine yardımcı olurlar.
Palyatif bakım, sadece hastanın fiziksel semptomlarına değil aynı zamanda psikososyal ve ruhsal ihtiyaçlarına da odaklanır. Hemşireler, multidisipliner bir ekibin parçası olarak çalışır ve doktorlar, sosyal hizmet uzmanları, psikolog gibi profesyonellerle iş birliği yaparak hasta için en uygun bakım planını oluşturur. Ayrıca hasta yakınlarına da eğitim ve destek vererek hastalık sürecinde onların yaşadığı zorlukları hafifletmeyi hedefler. Bu bakım modeli, hastanın ve ailesinin yaşam kalitesini koruma ve artırmaya yönelik önemli bir role sahiptir.
Palyatif süreci ve bu süreçte hemşirenin rollerine yer veren bu kitabın, hemşirelik mesleği için faydalı bir kaynak olması dileğiyle...
Read moreShow less
Product Details
NK-9786253713249

Data sheet

Publication Year
Eylül, 2024
Number of pages
334
Number of Prints
1. Basım
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-371-324-9
Reviews
No comments

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in