Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Erkek Kardeşim - Akrabalar Serisi

$2.17
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get $0.04 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
-1-0213947477087
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Kardeşlik, çocuklar arasında özel bir bağdır. Bu özel bağ sayesinde çocuklar kardeşlerine sevgi duyar ve kardeşleri ile gurur duyduklarını gösterirler. Kardeşler, birbirlerini candan sevmek ve gerektiğinde avutmak, cesaretlendirmek konusunda çok özel becerilere sahiptir. Kardeşlerin birlikte eğlendiklerini, kahkahalarla güldüklerini ve bazen de tartıştıklarını görebilirsiniz.
Bu kitap, bir ablanın küçük erkek kardeşi ile ilişkisini ablanın gözünden anlatmaktadır. Abla küçük kardeşini nasıl görüyor, küçük kardeşine bazı zamanlar kızmasına rağmen onu sevmeye devam mı ediyor?
Her çocuk için kardeşi çok önemli bir yere sahiptir. Bir çocuk için kardeşi, yaşadığı hayatın bir parçasıdır. Kardeşi onun hem oyun arkadaşı hem de dostudur. Bir çocuk, kardeşiyle vakit geçirerek, onunla oyunlar oynayarak kısacası onunla özel bir bağ kurarak sevgisini ona gösterir. Bu bağın içinde hayvanlarla ve oyuncaklarla sadece onların anlayacağı bir dil kurmak da vardır, anlayış gösterip karşılıklı saygı duymak da...


Ürün Adı: Erkek Kardeşim - Akrabalar Serisi
Read moreShow less
Product Details
-1-0213947477087
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in