Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Etkinlikli Çocuk İlmihali

$6.70
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get $0.13 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
-1-0213942873334
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Ağaçlarından lezzetli meyveler yediğimiz, denizlerinde yüzüp serinlediğimiz, kırlarında yuvarlandığımız, arkadaşlarımızla koşup oynadığımız ve saymakla bitmeyecek nimetlerle donatıldığımız bu güzel dünyayı yüce Allah bizim için yarattı. Bu dünyada doğru ve güzel olarak yaşayanları ise yepyeni bir hayatta en güzel şekilde ödüllendireceğinin müjdesini verdi.
Doğru ve güzel yaşamak ve diğer hayatımızda sonsuz mutluluğa kavuşmamız içinse bir kılavuza ihtiyacımız vardı. Bugüne kadar yaratılan tüm insanların en güzeli olan Peygamber Efendimiz (s.a.v.) aracılığıyla tüm insanlara gönderdiği İslam dini, tam da ihtiyacımız olan şeydi.
Şu an elinde tuttuğun bu kitap dinimizi en güzel şekilde yaşayabilmen için sana yol gösterecek. Dinimizin kurallarını doğru uygulaman, Efendimiz’in (s.a.v.) güzel ahlakını örnek alabilmen için sana rehber olacak. Keyifli etkinler ve masallarla sana arkadaşlık edecek.
Haydi sayfaları çevirmeye başla. Kim bilir, belki de bu sayfalar Allah’ın bize vadettiği sonsuz hayat için ilk adımındır.


Ürün Adı: Etkinlikli Çocuk İlmihali
Read moreShow less
Product Details
-1-0213942873334
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in