Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Gömleği Yalnız

$3.39
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get $0.07 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
-1-0210249152810
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
“Öznem, nesnem, yüklemim belli değil. Ders kitaplarına girecek sağlam bir cümle olacağıma, tamamlanmış bir söz olarak yağacağıma, kendime, rüyalarıma sarkan bir bulut oluyorum. Yağamıyorum, ama daha önemlisi gürleyemiyorum.”

Yapı Kredi Yayınları edebiyat dizisinden çıkan yeni öykü kitabı Gömleği Yalnız’da Mustafa Şahin, aşınmış duygularını, bozulmuş rüyalarını gözden geçiren bireyin kederini öyküleştiriyor.

Hiçbir Nisan, Kapandım, Refüj, Gömleği Yalnız, Kördüğüm, Önce Söz Yandı, Sayın Efendim, Emret Toprak, Düzelü, Benzinsiz, Gönül, Buradan Gidiyorum adlı öykülerden oluşan kitap, geçmiş günler üstüne bir uyumsuzun notları biçiminde yazılmış. Çoğu kent yaşamının yarattığı çaresizlik, bürokrasinin tükettiği idealler, yabancılaşma, insani erdemlerin yitimi gibi bir dizi mesele etrafında dönüyor. Giderek denemeye, günlüğe, yer yer şiire kayan Gömleği Yalnız’da alaycı bir neşe, çelişkilere ince bir çerçeve atan ironi öne çıkıyor.

Ürün Adı: Gömleği Yalnız
Read moreShow less
Product Details
-1-0210249152810
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in