Click for more products.
No products were found.
Women
Men
Children
Personal Care
Home & Living
Mother & Baby
Electronic
Sports & Outdoor
Hobby, Gift & Art
Supermarket
×

Büt’an Şiirleri (Şiir)

$5.17
Sold out
There are not enough products in stock
Notify me when available
You will get $0.10 in reward when purchase 1 of this product. The reward can be used to pay for your next orders, converted into voucher code or withdrawn to your bank account.
Close
Reference:
NK-9786059814324
Brand:
Love1
Add to compare0
Add to wishlist
Alert me when price drops
Free shipping on your purchases of 450 TRY or more with UPS
Description
Her kitabında yeni bir teknik deneyen Serkan Işın, işini bitirdiği teknikte fazla oyalanmadan yeni bir yeniliğin peşine düşüyor. Bu yönüyle bizim kuşak içinde tek. Her kitabında, sonraki kitabın ilk şiiriyle bir önceki kitabın dünyasından da, şiir yazma tekniğinden de çıkıyor. Her kitabı kendi içinde bir bütünlük olarak tasarlamaya özen gösteriyor. Özellikle üçüncü kitabından itibaren her kitabı başka bir dünya. Herkes bir dünyanın içinden çıkamazken Işın, Nesnevî’de modern insanın yalnızlığını, Hz. Hubble’ın Rüyaları’nda dünyanın ve insanın gidişatını, hem de bizim şiirimizde hiç ele alınmadık bir tarzda, Bonus’ta kapitalizm karşısında günümüz insanını, dada korkut’ta, bu kitaba gelinceye değin iyice sağlamlaştırdığı şiirini ve yazma tekniğini, hatta şiir sistemini bırakıp, şiirin içinde bir teknikten ötekine geçişin bile ötesine geçerek, alfabe ve şiir yazma kuralını değiştirerek görsel şiire geçti ve bize dört tane dünya sundu.
ve de ki ile birlikte Büt’an Şiirleri Serkan Işın’ın bütün şiirlerini bir araya getiriyor. Ebabil Yayınları Türk şiirinin en kıymetli şairlerinden Serkan Işın’ın bütün şiirlerini yayımlamanın mutluluğu içindedir.
Read moreShow less
Product Details
NK-9786059814324

Data sheet

Publication Year
Haziran, 2018
Number of pages
496
Number of Prints
1. Baskı
Dimensions
13,5x21,5
ISBN
978-605-9814-32-4
Reviews
No comments
5 other products in the same category:

Settings

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in