Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Fibromiyalji Sendromunda Duyumsallık ve Projektif Testler

$5,36
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 30-09-2024
Otrzymasz $0,11 nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9786253987848
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Powiadom mnie, gdy cena spadnie
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Çoğunlukla kadınlarda görülen ve en önemli belirtileri kronik yaygın kas iskelet sistemi ağrısı ve yorgunluk olan fibromiyalji sendromunun tanı kriterleri son yıllarda değişiklik göstermiş olsa da hâlâ gizemini ve anlaşılmazlığını sürdürmekte olup aynı zamanda ruhsallık ve beden arasındaki ayrılmaz ilişkinin çarpıcı bir görünümünü sunmaktadır. Bu kitapta, fibromiyalji sendromlu kadın hastaların ruhsal işleyişlerinde, ağrılı ve acıyan, tükenmiş bir bedene dair deneyimlerinin ruhsal ekonomilerindeki anlamı keşfedilmeye çalışılmıştır. Psikosomatik işleyiş biçimi açısından da düşünüldüğünde fibromiyalji sendromlu kadın hastalarda son derece kritik bir role sahip olan duygulanım ve temsilin önemi ile bunların birbirine bağlanabilme kapasitesi ve duyumsal deneyimin rolü, projektif testlerin de aracılığıyla sorgulanmıştır.
Duyumsallığın, fibromiyalji sendromunda projektif testler aracılığıyla hiç çalışılmamış olması dikkate değer bulunmuştur. Böylece bu kitap; alanında bir ilki gerçekleştirerek, fibromiyalji hastalarıyla duyumsallık kavramı çerçevesinde psikanalitik ve psikosomatik kuramlar ile projektif testler alanını birleştirerek, bu alanda yapılacak yeni çalışmalara yol gösterecektir.
Kitabın ilk bölümünde, fibromiyalji sendromu hakkında psikanalitik psikosomatik açıdan kuramsal bilgiler paylaşılmıştır. İkinci bölümünde, psikosomatik alandan katkılarla fibromiyalji sendromu konusundaki yenilikçi gelişmeler sunulmuştur. Üçüncü bölümde, duyumsallık hakkındaki psikanalitik açıdan görüşler ele alınmıştır. Son bölümde ise fibromiyalji sendromunun projektif testler aracılığıyla duyumsallık ve psikosomatik işleyiş ile olan bağı, kapsamlı olarak ele alınmış ve paylaşılan olgu örneklerinin projektif testlerdeki içerik yorumlarıyla bu bağ zenginleştirilerek sunulmuştur.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786253987848

Opis

Pisarz
Kübra Koç
Rok publikacji
Ekim, 2023
Numer stron
220
Liczba wydruków
1. Basım
Dimensions
13,5x21,5
ISBN
978-625-398-784-8
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się