Click for more products.
No products were found.
Kobiety
Mężczyźni
Dziecko
Do Higieny Osobistej
Dom & Życie
Sport & Outdoor
Hobby, prezent i sztuka
Supermarket
×

Spor Liselerinde Adanmışlık

$7,37
1
W magazynie 999 Przedmioty
999 produktów w magazynie
Delivery: 1 working days Estimated Delivery Date: 07-10-2024
Otrzymasz $0,15 nagrody przy zakupie 1 tego produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić ją na kod rabatowy lub wypłacić na konto bankowe.
Blisko
Reference:
NK-9786254339974
Love0
Add to compare0
Add to wishlist
Bezpłatna wysyłka przy zakupach o wartości 450 TRY lub więcej z UPS
Opis
Spor Liselerinde Adanmışlık, spor liselerinde görev yapan beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin görev yaptıkları kurumlarda eğitim öğretim faaliyetlerini rahatlıkla yürütmeleri için sinizm ve tükenmişlik gibi onları zihinsel yönden olumsuz etkileyecek durumlarının tespit edilmesi amacıyla kaleme alınmıştır. Kitapta, Türkiye genelinde spor liselerinde görev yapan beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin çeşitli sorunlardan kaynaklı olarak kendilerini etkileyen iki olumsuz özellik olan sinizm ve tükenmişliğin tek olumlu özellik olan adanmışlığa etkisi incelenmiştir.
Nitekim bu eser, spor liselerinde görev yapan beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin örgütsel sinizme ve mesleki tükenmişliğe yönelik tutumlarının incelenmesi ve bu durumların ortaya çıkardığı eğitim öğretim faaliyetlerini olumsuz etkileyen durumların azaltılması yönünden büyük önem arz etmektedir.
Eserin spor lisesi gibi mesleki olarak üst düzey öğretmenlik bilgisi gerekli liselerin alana hizmetleri, ders müfredatları, fiziki yapıları, öğrenci alımları, öğretmen alımları, yönetici alımları, maaş ve ek ders ödemeleri gibi beden eğitimi ve spor öğretmenlerini olumsuz etkileyen birçok sorunun çözümüne öncülük edeceği umulmaktadır.
Read moreShow less
Szczegóły produktu
NK-9786254339974

Opis

Pisarz
Ufuk Dilekçi
Rok publikacji
Aralık, 2022
Numer stron
236
Liczba wydruków
1. Baskı
Dimensions
16,5x24
ISBN
978-625-433-997-4
Reviews
No comments

Ustawienia

Menu

Create a free account to save loved items.

Zaloguj się

Create a free account to use wishlists.

Zaloguj się